Ainekset: siemen-pähkinäsekoitusta,pestoa,tomaattia, kevätsipulia,paprikaa,tuoreita yrttejä sekä kaiken kruunaavaa vuohenjuustoa, unohtamatta itse munaseosta |
Munakasmassa pannulla. Kokoa massaa reunoilta kohti keskustaa |
Kun munakas on vielä päältä löysää, lisää vuohenjuusto ja sitten muut täytteet |
Valmis annos salaatin kera. Munakkaan kumoaminen ei vieläkään onnistu minulta |
3 kananmunaa
2rkl kermaa
suolaa, pippuria, paprikajauhetta sekä kuivattua persiljaa
-Riko munat kulhoon ja vatkaa rakenne rikki haarukalla. Lisää muut ainekset ja sekoita vielä hyvin.
2 tomaattia
½ paprikaa
½ dl kevätsipulia
tuoreita yrttejä/ kuivat käyvät myös, mutta muista kuivien kanssa vähentää määrää
n.5cm:n kokoinen pala vuohenjuustoa, paloittele/ jos et pidä vuohenjuustosta niin voit käyttää myös muuta juustoa esim: parmesan, gouda, cheddar, feta jne...
-Säästä osa kasviksista minisalaattiin
Lisäksi(eivät ole pakollisia):
Pestoa
Siemen-pähkinäsekoitusta
Ohje:
1) Säädä levy keskilämmölle. Laita pannulle voita ja odota että se sulaa kunnolla. Lisää munakasmassa ja kokoa sitä reunoilta kohti keskustaa. Tässä linkki perusmunakkaan valmistusohjeeseen: How to make an omelette
2) Kun massa on osin hyytynyt, lisää juusto, sitten muut ainekset. (Älä laita munakkaan päälle kaikkia kasviksia,vaan säästä niistä osa salaattiin)
3) Kun munakasmassa on hyytynyt kokonaan voit joko taittaa munakkaan tai jättää sen avonaiseksi. Kumoa lautaselle ja nauti salaatin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti