torstai 7. kesäkuuta 2012

The Omelette Show

Ainekset: siemen-pähkinäsekoitusta,pestoa,tomaattia,
kevätsipulia,paprikaa,tuoreita yrttejä sekä
kaiken kruunaavaa vuohenjuustoa,
unohtamatta itse munaseosta

Munakasmassa pannulla. Kokoa massaa reunoilta kohti
keskustaa

Kun munakas on vielä päältä löysää, lisää
vuohenjuusto ja sitten muut täytteet

Valmis annos salaatin kera. Munakkaan kumoaminen
ei vieläkään onnistu minulta
 Ohjeesta tulee yksi iso annos:
3 kananmunaa
2rkl kermaa
suolaa, pippuria, paprikajauhetta sekä kuivattua persiljaa
-Riko munat kulhoon ja vatkaa rakenne rikki haarukalla. Lisää muut ainekset ja sekoita vielä hyvin.

2 tomaattia
½ paprikaa
½ dl kevätsipulia
tuoreita yrttejä/ kuivat käyvät myös, mutta muista kuivien kanssa vähentää määrää
n.5cm:n kokoinen pala vuohenjuustoa, paloittele/ jos et pidä vuohenjuustosta niin voit käyttää myös muuta juustoa esim: parmesan, gouda, cheddar, feta jne...
-Säästä osa kasviksista minisalaattiin

Lisäksi(eivät ole pakollisia):
Pestoa
Siemen-pähkinäsekoitusta

Ohje:
1) Säädä levy keskilämmölle. Laita pannulle voita ja odota että se sulaa kunnolla.  Lisää munakasmassa ja kokoa sitä reunoilta kohti keskustaa. Tässä linkki perusmunakkaan valmistusohjeeseen:  How to make an omelette
2) Kun massa on osin hyytynyt, lisää juusto, sitten muut ainekset. (Älä laita munakkaan päälle kaikkia kasviksia,vaan säästä niistä osa salaattiin)
3) Kun munakasmassa on hyytynyt kokonaan voit joko taittaa munakkaan tai jättää sen avonaiseksi. Kumoa lautaselle ja nauti salaatin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti